Recent limited edition book releases by 3RIOART

 

VISIT OUR WEBSHOP to buy with one click!  : https://hybryds-music.myonline.store 

           NEW!

Drakenmoeder (172 blz, full color).

Eerste testprint op 10 exemplaren:40 € plus mail.

Een Freudiaanse, erotische queeste van een wandelaar in 3 delen. ( Never trust an Angel – De laatste Demon – Het ijzeren bloed ). Het verhaal van een oude eenzame Pagan krijger.

Een grafische novelle met vele lagen. Verwijzingen naar eeuwenoude verhalen zoals Dante's Inferno, de Talmud, het Oude testament, Thomas Mann, Carl Gustav Jung, Dode zee rollen, Sigmund Freud, legendes, mythen en dromen uit het collectief onbewuste,.... met hedendaagse songteksten van underground muziek groepen, poëzie van onbekende Belgische dichters...

Geschreven in een tintelend proza, uitgebeeld met indrukwekkende, soms verontrustende beelden uit de auteur's verzameling van persoonlijke kunst fotografie. Steeds erotisch, steeds meer vragen stellend, steeds meer lagen in het bewustzijn ontrafelend. Een eeuwige strijd tegen de monotheïstische religie die met zijn zieke dogma's, Moeder Aarde, het dier en de vrije mens kapot maakt. Een strijd tegen de lafheid van politieke leiders die Europa verkwanselen in naam van petroleum en macht.

 

 

Magisch Hageland Prentenboek verkrijgbaar bij 3RIOART

Softcover : 20 € + 6 € porto

Hardcover : 30 € + 6 € porto

Voorwoord door Paul De Keulenaer, ( chroniqueur en Aarschot's geschiedschrijver.)

Met zijn camera in de aanslag observeert Sandy Viktor Nys de omgeving, zijn Hageland. Op een eigenzinnige manier geeft hij vorm aan zijn observaties en plaatst ze in een ander perspectief. Door vorm en kleur creëert hij een andere, nieuwe wereld, zijn eigen wereld. Wat begint met de werkelijkheid van alledag wordt door hem vertaald op een nieuwe, andere wijze en wordt op die manier een verhaal in een verhaal. Men leest dit verhaal niet zomaar, men ervaart het veeleer als een terugkeer naar één of ander vergeten land dat er blijkbaar altijd is geweest dat men als betoverend opnieuw betreed en dat men met onbegrensd geluksgevoel als het zijne herkent. Die beeldenwisseling bespeelt deze Aarschotse beeldkunstenaar handig en meesterlijk. Kunst en magie vloeien naadloos is mekaar over in een nieuwe wereld. Het herkenbare wordt door de kracht van licht en duisternis gans mysterieus en magisch, Sandy Viktor Nys transformeert ze tot een nieuwe Schoonheid. Zijn magisch-realisme, althans zoals ik het zie, stimuleert niet alleen mij maar ook de andere toeschouwers, en de in onze hedendaagse wereld verzwakte of ontmoedigende verbeelding.

Paul DE KEULENAER

april 2016

 

 


 Hybryds: Music and visuals for rituals

   Full colour high quality printed book (54 pages) with in depth interviews, reviews of music releases,backstage pictures and ritual art from this Belgian underground cult band from 1980 to 2016.

 30 copies are printed with hard cover: Belgium: 25 € + 6 € postage. All other countries 10 € postage.

 Belgium: Normal edition, soft cover : 15 € + 6 € postage. All other countries 10 € postage.


 

       Hybryds: Contemporary female nudes.

    Full colour ( and black & white) high quality printed book. 80 pages, softcover.

 Every woman is a Goddess and a Demon called: Lilith.

 A sensual journey in the world of strong real woman. ( NSF content. 18+ )

 Belgium: 18 € + 6 € postage. All other countries 10 € postage.


 

Met overschrijving op rekening van 3RIOART vzw

BE30 7765 9561 0211

BIC: GKCCBEBB.

 Of met PAYPALL:

 

 

 

 

 

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter