3RIOART vzw presenteert:

      Magisch Hageland.

                                                  

Gedurende jaren fotografeert de Aarschotse kunstenaar/fotograaf: Sandy Viktor Nys, het Hageland. Een streek waarin hij opgegroeid is. Door de 4 seizoenen heen.

Maar de foto's zijn geen foto's meer.

De foto's worden schilderijen, en refereren naar de Vlaamse Magische schilders zoals Paul Delvaux, René Magritte. Het licht in de beelden leid een eigen leven en maakt de realiteit transcendent. Een digitale camera legt meer vast dan het menselijke oog kan zien. In de digitale doka worden graduaties van licht en donker zichtbaar of verhuld en bewerkt tot een spiritueel droombeeld van het Hageland, kerken, magische plaatsen, huizen, landschappen,... zoals een schilder zijn penseelstreken op doek legt, zo creëert Sandy Viktor Nys op een digitale manier met Photoshop zijn realiteiten die verwijzen naar de magie en de schoonheid die velen vergeten wanneer ze kijken naar hun omgeving.

Tentoonstelling loopt tot eind juni 2015.

Het Mooi Alternatief is open op maan-donder-vrijdag en zaterdag van 14 U tot 18 U. Zondag van 11 U tot 18 U.

Dinsdag en woensdag gesloten.

Het Mooi Alternatief bied een ruime keuze aan lekker biologisch eten en drinken.

Is vlak bij het sprookjes mooie maar kleine Troostembergbos en 2 km van het uitgestrekte Walenbos. Een ontspannende wandeling, een lekkere gezonde hap en een tentoonstelling van de Magie in het Hageland.

Het Mooi Alternatief, Kasteeldreef 2 – 3390 Houwaart – Tielt Winge

klik deze link voor meer FOTO GALLERIJEN MAGISCH HAGELAND

                                 

{mosmap}

 

 

 

 

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter